Bremo Suomen Franchising-Yhdistyksen yhteistyökumppaniksi

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.6.2013 klo 3.22   [ päivittänyt 23.9.2013 klo 3.00 Elina Marjanen ]

Suomen Franchising-Yhdistyksen uudeksi yhteistyökumppaniksi on valittu Bremo, joka tuo yksinkertaisen, kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jokaisen ketju- tai franchiseyrittäjän henkilöstön hallintaan.

Katso lisää 
Suomen Franchising-Yhdistyksen sivuilta: http://www.franchising.fi/yhteistyokumppanit?yritys=26

Kauppalehdessä: “Mitä tarkoittaa PEO-Palvelu?”

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.6.2013 klo 3.20   [ päivittänyt 23.9.2013 klo 1.08 Tuntematon käyttäjä ]

Kauppalehden Oma Yritys sivuilla (sivu B14) käsitellään laajasti PEO-Palvelua. Lue juttu printtilehdestä tai oheiseen linkin kautta digilehdestä: http://www.kauppalehti.fi/5/i/mobiili/tablet.jsp.

 -Joakim

Uusi tietoportaali PEO-mallista – www.peo.fi

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.6.2013 klo 3.18   [ päivittänyt 23.9.2013 klo 1.07 Tuntematon käyttäjä ]

Osoitteeseen www.peo.fi on avattu laaja tietoportaali, joka tarjoaa ajankohtaista ja laajaa tietoa PEO (Professional Employer Organization) palveluista Suomessa. Tähän asti PEO-mallista on ollut tietoa lähinnä kansainvälisillä sivustoilla, joten on hyvä, että nyt ajankohtaista tietoa on saatavilla myös suomen kielellä. Varsinkin “Usein kysyttyjä kysymyksiä” -osio antaa hyviä vastauksia mallin yleisistä toimintatavoista.

- Joakim Back

Bremolle Liiketoimintajohtaja

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.6.2013 klo 3.14   [ päivittänyt 23.9.2013 klo 1.07 Tuntematon käyttäjä ]

Bremon liiketoimintajohtajaksi on nimitetty 15.3 alkaen Joakim Back, 35. Joakimilla on nuoresta iästään huolimatta vankka kokemus suomalaisesta liike-elämästä. Hän on aiemmin toiminut telecom- ja elintarvikealalla sekä viimeksi Ict -alalla.

“Joakimin monipuolisuus niin palveluiden ja organisaation kehittäjänä kuin myyntityön ammattilaisena oli meille sellainen kokonaisuus, johon oli helppo päätyä”, toteaa Bremon toimitusjohtaja Mika Aittamäki.

“Peo-palvelun tulevaisuuden näkymät sekä se fakta, että Bremo on näitä palveluita lanseeraamassa ensimmäisenä suomessa, tekevät kokonaisuudesta samalla kertaa erittäin mielenkiintoisen sekä varmasti työntäyteisen. Odotan innolla tulevaa”, kommentoi Joakim Back.

Bremo on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.6.2013 klo 3.08   [ päivittänyt 23.9.2013 klo 1.07 Tuntematon käyttäjä ]

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto (HPL) on myöntänyt Bremo Oy:lle (Aravati Finland Oy) auktorisoinnin 28.1.2010. Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys on HPL:n jäsenyritys, joka noudattaa auktorisoinnille asetettuja edellytyksiä ja toimii henkilöstöpalvelualaa säätelevien lakien sekä alan toimintaa ohjaavien sääntöjen ja eettisten periaatteiden mukaisesti.Yrityksellemme myönnetty auktorisointi on tae siitä, että olemme luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani niin yritys- kuin henkilöasiakkaillemmekin. Lisätietoa Bremolle myönnetystä auktorisoinnista löydät alla olevan linkin kautta.
1-5 of 5